fbpx

Al Fateh Store

PROMOSI SANGAT BERBALOI | TAMAT BILA BILA MASA SAHAJA
Suppliment Keluaran Murtadha Dakwah Centre (MADAD)

Khas Untuk Anda Yang Ada Masalah Kesihatan Dan Nak Kekal Bertenaga Untuk Aktiviti Harian.​

Kalau anda pernah alami salah satu dari perkara di bawah, Anda sangat memerlukan Redibit sekarang juga.. Ini Adalah simptom-simptom penyakit yang kronik!

Kerap Semut- semut

Lenguh Sendi

Sakit Kepala

Mata Kabur

Pitam tanpa sebab

Kerap Terkucil

Bacaan Gula Tinggi

Sakit Lutut

Lemah Tenaga Batin

IMPAK JIKA MASALAH BERLARUTAN​

PENTING UNTUK MENGATASI MASALAH KESIHATAN ANDA SECARA MENYELURUH AGAR DAPAT MENINGKATKAN KUALITI HIDUP.

JIKA MASALAH KESIHATAN TERUS BERLANJUT, JANGAN RAGU UNTUK MENDAPATKAN PANDANGAN PROFESIONAL. KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN ANDA BERMULA DENGAN REDIBIT!

Tiada Perkataan "Terlambat" untuk akak abang nak Berikhtiar!

Jom Kami Memperkenalkan

Produk Khas Madad yang diformulasikan untuk membantu anda mengatasi pelbagai masalah Kesihatan

Cara Penggunaan yang Mudah​

1- Ambil 1 sachet RediBit setiap hari.
2- Larutkan dalam segelas air.
3- Minum pada waktu pagi atau malam sebelum tidur.

Jom Lihat Apa Mereka Kata


Tidak perlu ragu lagi, lihatlah testimoni pengguna kami di bawah yang telah merasai keberkesanan Minuman Campuran RediBit.

5/5 Pengguna Berpuas Hati Dengan Redibit

JAMINAN KAMI

 Ya, kami menawarkan jaminan pulangan wang 100% dalam masa 30 hari jika tiada perubahan POSITIF pada anda!

Rebut peluang ini! Dapatkan REDIBIT hari ini dan nikmati tawaran istimewa yang menanti anda!

Berapa ya agaknya pelaburan kesihatan yg perlu anda laburkan demi menikmati hidup sihat SEISI KELUARGA elakkan
Dengan pelaburan serendah

RM120

Harga 1 Kotak [ RediBit ]

anda boleh mencapai nikmat hidup bebas penyakit kronik

Tapi sebab kami betul-betul nak bantu lebih ramai rakyat Malaysia bebas masalah ni.

kami nak beri lebih dari 15% diskaun khas untuk anda HARI INI!

Bukan

RM120

Tapi hanya

RM99

Harga 1 Kotak [ RediBit ]

Untuk lebih jimat, anda boleh pilih salah satu daripada pakej dibawah

Pakej 1 Kotak

Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 30 minit

Dengan setiap pembelian RediBit, sebahagian daripada hasil jualan akan didermakan kepada Madad Centre.

Pakej 2 Kotak

Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 30 minit

Dengan setiap pembelian RediBit, sebahagian daripada hasil jualan akan didermakan kepada Madad Centre.

Pakej 3 Kotak

Tawaran bonus tamat dalam masa 4 jam 30 minit

Dengan setiap pembelian RediBit, sebahagian daripada hasil jualan akan didermakan kepada Madad Centre.

Cash On Delivery Disediakan

Kami menyediakan perkhidmatan
Cash On Delivery (COD)
 
Pembayaran boleh dibuat semasa penghantaran,
Dapat Barang Baru Bayar.
Ianya Mudah & Selamat.

Isi Borang Tempahan Dibawah. Redibit anda sampai dalam 2-4 hari bekerja.

Redibit
Cash on delivery (COD) RM 15.00

Anda Masih Ragu-Ragu?

Anda mungkin terfikir..

“What if saya dah beli REDIBIT ini tapi saya tak puas hati sebab dah amalkan tapi lansung tiada kesan positif terhadap masalah anda?”

Jangan risau!

PERCUBAAN 30 HARI TANPA RISIKO

Jika dalam tempoh 30 hari selepas amalkan REDIBIT tapi masih tiada kesan positif terhadap masalah yg anda hadapi.

Anda hanya perlu laporkan pada penasihat kesihatan kami yang akan hubungi anda pada hujung bulan, dan wang anda akan dikembalikan tanpa banyak soal.

INI JAMINAN KAMI UNTUK BERIKAN YANG TERBAIK!

⭐⭐⭐⭐⭐ Lebih 4.8/5 Pengguna RediBit Berpuas Hati!

Takda Online Banking? Jangan risau! Kami ada servis, barang sampai baru bayar. Senang kan?"

REDIBIT dah sampai depan pintu, baru bayar kepada abang POSMAN. Mudah je, kan?

Habis tu, tunggu apa lagi?
Klik 'Beli Sekarang!' dan Ikhtiarlah untuk kesihatan yang tiada nilai gantinya.

"Psst... Tak ada yang lebih berharga daripada keupayaan untuk menikmati setiap waktu berharga dengan pasangan anda. Kesihatan dan kekuatan, itulah yang membolehkan kita untuk menjalani kehidupan dengan penuh semangat dan kegembiraan. REDIBIT di sini untuk membantu anda capai tujuan tersebut, untuk anda menikmati setiap detik bersama orang yang tersayang..."

Soalan Lazim

Masih ragu-ragu? Anda boleh dapatkan jawapan kepada soalan yang biasa ditanya kepada kami di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

RediBit adalah suplemen kesihatan berasaskan moringa yang membantu merawat pelbagai masalah kesihatan.

 Ambil 1 sachet setiap hari, larutkan dalam segelas air, dan minum.

 Ya, kami menawarkan jaminan pulangan wang 100% dalam masa 30 hari.

Anda boleh membuat pembelian melalui laman web kami dengan pilihan COD atau pembayaran online yang selamat.

Setiap pembelian RediBit datang dengan buku panduan kesihatan dan penghantaran secara percuma.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini

Disclaimer: Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site redibit.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owner

We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

Shipping & Delivery : We will deliver within 24 hours after confirming your order. It is expected to arrive within 3-5 working days. We will notify you whenever there are special circumstances.

Privacy : We will not use personal information provided by our customer for any purpose other than shipping and contact. Will not give or provided to a third party.

Terms & Condition : By visiting our site or purchasing something from us, you engage in our ‘service’ and agree to be bound by the following terms and conditions.

© Copyright 2023 Cordy - All Rights Reserved