Al Fateh Store

PROMOSI SANGAT BERBALOI | TAMAT BILA BILA MASA SAHAJA

Khas untuk mereka yang ingin buang bulu dengan mudah dan berkesan

Penyelesaian untuk buang bulu paling mudah,
cepat, tak sakit dan paling berkesan

BUANG BULU SEPANTAS 5 MINIT JE...

DENGAN HANYA GUNA KRIM NI...

👉 Lambatkan pertumbuhan bulu baru (mula tumbuh lepas 21 hari)
👉 Menjadikan permukaan kulit lebih licin dan putih
👉 Dijamin paling mudah,berkesan dan tidak rasa sakit
👉 Boleh digunakan di seluruh anggota badan yang berbulu

Atasi masalah bulu anda dengan mudah

Mesti dah biasa buang bulu dengan macam macam cara kan tapi rasa tak puas hati?

Bawah ni adalah antara pilihan majoriti rakyat MALAYSIA guna untuk buang bulu dengan cepat :

Waxing
Sakit,pedih dan menyebabkan iritasi pada kulit sensitif


Laser hair removal
Kos rawatan yang menelan beribu ringgit dan perlukan 5-6 sesi yang lama


Shaving
shave hari ni, esok lusa tumbuh balik.
bulu makin kasar dan lebat.


Spray Buang bulu
Berbau busuk, bersepah ketika spray dan tidak kemas.

Dah ikhtiar pelbagai  produk, duit habis untuk menghilangkan masalah ni, tapi still tak dapat hasil yang kite nakkan?
dah lah mahal sakit pulak!
belum kire side effect lagi tu.
nak tahu jalan penyelesaian paling 

MURAH,SENANG, SELAMAT dan BERKESAN

MEMPERKENALKAN 
PANDAA HAIR REMOVA
L

p1

Kelebihan Pandaa Hair removal

✅ Krim tanggalkan Bulu sekelip mata tanpa cukur
âś…Bulu Hilang Sepantas 3 – 5 minit
âś… Tak sakit, Tak panas, Tak pedih, Tak gatal
âś…Sesuai untuk semua jenis kulit
âś…Melambatkan pertumbuhan bulu
âś…Memutihkan kulit hitam yang berbulu disebabkan bercukur
✅Bulu menjadi halus dan lambat tumbuh 
âś…100% buatan Malaysia (support BMF)

Jangan risau, Pandaa dijamin Selamat

âś…Lulus Ujian Lab Test
âś…Disahkan KKM (NOT181107511k)
âś…Telah diuji lebih dari 3000 sukarelawan
âś…Terdapat lebih 10000 testimoni berkesan
✅Jaminan pulang wang 

PANDAA telah melepasi ujian klinikal dan terbukti tiada bahan berbahaya

Tengok video di bawah sekarang!!!!!

Betul ke PANDAA HAIR REMOVAL ni berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas

BERITA BAIK UNTUK ANDA

Jika anda order sekarang, kami berikan 3 Special Freegift secara PERCUMA!

Bonus- bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini sahaja. Anda dpt semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang

Kami sangat yakin Pandaa Hair Removal membantu menanggalkan bulu dengan mudah,cepat dan mencerahkan kulit anda. 

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI, AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila sudah membuat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order sekarang di website inni dan bayar pada posman bile barang anda sampai

✅Barang sampai dalam 1 ke 3 hari bekerja 

âś…sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar kepada posmen NINJAVAN yg menhantar barang

âś…Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila – bila masa . selepas ini, anda perlu bayar RM 150 untuk 1 botol dan tiada bonus akan diberikan

Tiada Cas Penghantaran

100% Free seluruh malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk 

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order duhulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure

+ RM 10 Postage Sabah / Sarawak

TESTIMONI PENGGUNA

bulu kumis atas bibir terus licin lepas pakai krim panda

Terbukti berkesan menanggal bulu di seluruh bahagian badan!

Nak order direct kat wasap?

SOALAN LAZIM

Wangsa Cosmetics Resources © 2022

Address : NO 1-3, JALAN LENGKUAS E 16/E SEKSYEN 16, TAMAN KEN RIMBA , 40200 SHAH ALAM, SELANGOR

Tel: +60186614669 Email: admin@pandakrim.com