Al Fateh Store

PROMOSI SANGAT BERBALOI | TAMAT BILA BILA MASA SAHAJA

Khas untuk mereka yang ingin buang bulu dengan mudah dan berkesan

Penyelesaian untuk buang bulu paling mudah,
cepat, tak sakit dan paling berkesan

BUANG BULU SEPANTAS 5 MINIT JE...

DENGAN HANYA GUNA KRIM NI...

👉 Lambatkan pertumbuhan bulu baru (mula tumbuh lepas 21 hari)
👉 Menjadikan permukaan kulit lebih licin dan putih
👉 Dijamin paling mudah,berkesan dan tidak rasa sakit
👉 Boleh digunakan di seluruh anggota badan yang berbulu

Atasi masalah bulu anda dengan mudah

Mesti dah biasa buang bulu dengan macam macam cara kan tapi rasa tak puas hati?

Bawah ni adalah antara pilihan majoriti rakyat MALAYSIA guna untuk buang bulu dengan cepat :

Waxing
Sakit,pedih dan menyebabkan iritasi pada kulit sensitif


Laser hair removal
Kos rawatan yang menelan beribu ringgit dan perlukan 5-6 sesi yang lama


Shaving
shave hari ni, esok lusa tumbuh balik.
bulu makin kasar dan lebat.

Dah ikhtiar pelbagai  produk, duit habis untuk menghilangkan masalah ni, tapi still tak dapat hasil yang kite nakkan?
dah lah mahal sakit pulak!
belum kire side effect lagi tu.
nak tahu jalan penyelesaian paling 

MURAH,SENANG, SELAMAT dan BERKESAN

MEMPERKENALKAN 
PANDAA HAIR REMOVA
L

p1

Kelebihan Pandaa Hair removal

✅ Krim tanggalkan Bulu sekelip mata tanpa cukur
✅Bulu Hilang Sepantas 3 – 5 minit
✅ Tak sakit, Tak panas, Tak pedih, Tak gatal
✅Sesuai untuk semua jenis kulit
✅Melambatkan pertumbuhan bulu
✅Memutihkan kulit hitam yang berbulu disebabkan bercukur
✅Bulu menjadi halus dan lambat tumbuh 
✅100% buatan Malaysia (support BMF)

Jangan risau, Pandaa dijamin Selamat

✅Lulus Ujian Lab Test
✅Disahkan KKM (NOT181107511k)
✅Telah diuji lebih dari 3000 sukarelawan
✅Terdapat lebih 10000 testimoni berkesan
✅Jaminan pulang wang 

PANDAA telah melepasi ujian klinikal dan terbukti tiada bahan berbahaya

Tengok video di bawah sekarang!!!!!

Betul ke PANDAA HAIR REMOVAL ni berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas

BERITA BAIK UNTUK ANDA

Kami sangat yakin Pandaa Hair Removal membantu menanggalkan bulu dengan mudah,cepat dan mencerahkan kulit anda. 

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI, AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila sudah membuat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order sekarang di website inni dan bayar pada posman bile barang anda sampai

✅Barang sampai dalam 1 ke 3 hari bekerja 

✅sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar kepada posmen NINJAVAN yg menhantar barang

✅Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila – bila masa . selepas ini, anda perlu bayar RM 150 untuk 1 botol dan tiada bonus akan diberikan

Tiada Cas Penghantaran

100% Free seluruh malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk 

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order duhulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure

[cartflows_checkout]

TESTIMONI PENGGUNA

bulu kumis atas bibir terus licin lepas pakai krim panda

Contoh: (Contoh: Blk 657 Woodlands Ring Road #09-334)

Terbukti berkesan menanggal bulu di seluruh bahagian badan!

SOALAN LAZIM

ya,boleh digunakan:
– Muka
– Tangan dan kaki
– Alat sulit
– Kepala

🐼 1. try apply area tangan sedikit in case ada sensitive skin.. Kalau tiada masalah (keradangan atau pedih) boleh terus sapu pd area lain👍🏼

🐼 2. keringkan bahagian yg hendak disapu krim.. trim sedikit jika panjang ✂.. baik sapu krim sebelum mandi sbb masa tu kulit kering..make sure kulit betul2 kering.

🐼 3. sapu krim secara putaran.. gosok lawan arah bulu tumbuh.. apply krim tebal2 supaya lebih efektif..

🐼 4. tunggu selama 5 minit.. boleh biarkan lebih jika bulu tebal..

🐼 5. bilas dengan air hingga bersih.. lihat bulu anda tanggal dengan mudah

Ya,krim PANDAA juga mencerahkan kulit yang gelap akibat bercukur

Ya, tetapi hendaklah lebih berhati-hati supaya tidak terkena pada tempat yang sensitif seperti alat sulit (bahagian dalaman & bahagian yang terbuka). Hanya sapu pada bahagian luaran sahaja.

Ya,krim PANDAA sesuai untuk lelaki atau wanita yang mempunyai masalah bulu

Tidak, krim ini tidak memberikan sebarang kesan sampingan dan ia selamat digunakan

Krim ini mempunyai kadar pH terkawal mengikut pH kulit anggota badan. Walau bagaimanapun, anda haruslah mencuba sedikit terlebih dahulu sebagai langkah keselamatan. Penggunaan krim ini sesuai untuk golongan berumur 7 tahun dan ke atas. P/S : Tidak digalakkan krim ini digunakan selepas bercukur dan elakkan penggunaan di kawasan berjerawat / luka / kudis.

Penggunaan krim ini tidak menyakitkan dan tidak memedihkan kulit.

Expiry date adalah 12 bulan selepas dibuka.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai.

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. 

Wangsa Cosmetics Resources © 2022

Address : NO 1-3, JALAN LENGKUAS E 16/E SEKSYEN 16, TAMAN KEN RIMBA , 40200 SHAH ALAM, SELANGOR

Tel: +60167928726 Email: admin@pandakrim.com