Al Fateh Store

PROMOSI SANGAT BERBALOI | TAMAT BILA BILA MASA SAHAJA

Tak Tahu Cara Atasi Gangguan Jin & Sihir?

Add a heading (1)
WhatsApp-Image-2023-06-14-at-21.38.32.jpeg


Pelanggan nampak kedai sentiasa tutup, jumpa syiling bersepah-sepah, rasa malas yang amat & selalu sakit-sakit badan.. 

WhatsApp-Image-2023-06-13-at-11.56.08.jpeg


” Selalu mimpi pelik pada waktu malam, jatuh tempat tinggi, mimpi seram dan kadang mimpi binatang berbisa.

WhatsApp-Image-2023-06-13-at-11.58.43-2.jpeg


Terlalu Kuat Beremosi adalah sangat tidak normal. Gangguan ini sehingga boleh mencederakan diri dan orang sekeliling.

"Dah lama kena ganggu? Tak Tahu cara berkesan selesaikan masalah gangguan & sihir?"

Memperkenalkan
Rangkaian Produk BIDARA IQTIYAR RUQYAH

WhatsApp-Image-2023-01-21-at-17.34.05.jpeg

Semburan Bidara Dari Bahan Semulajadi

Bidara Asli


Khasiat daun Bidara dalam Islam ada disebut dalam Surah Al-Waqiah. Diantara tumbuhan yang ditakuti para Jinn.

Bintil Kijang


Bauan digemari oleh Rasulullah & harumannya menenangkan jiwa dan makanan kepada Rohani.

Garam Bukit


Mengandungi 84 bahan mineral penting, unsur surih tambahan seperti kalsium dan kalium.

Limau Purut


Bauan yang harum dan menenagkan serta antara bahan dalamn rawatan islam  

Serai Wangi


Serai Wangi bertindak menghalau nyamuk dan bauannya mendamai dan menenangkan dan anti-bakteria.

Minyak Pudina


Minyak pudina boleh melegakan kesakitan dan ketegangan otot.

Produk Dari Daun Bidara SEMULAJADI Yang Multifungsi Selamat & Membantu Untuk Menghindari Dari Gangguan Jin Dan Sihir Perniagaan.

PRODUK MUSLIM MALAYSIA

Produk IQTIYAR Semburan Bidara adalah keluaran dari produk Muslim Malaysia, boleh digunakan tanpa rasa was-was.

BUATAN PRODUK DARI MALAYSIA

IQTIYAR merupakan produk yang dikeluarkan dari Bumiputera dan kilang telah diiktiraf. Selamat 100% untuk digunakan seisi keluarga.

SIJIL DIIKTIRAF NOT KKM MALAYSIA

Produk IQTIYAR ini mempunyai not KKM dan diiktiraf NPRA dan selamat untuk digunakan, menggunakan bahan-bahan yang semulajadi.

WhatsApp-Image-2023-06-08-at-17.44.20-2.jpeg
WhatsApp-Image-2023-06-08-at-17.44.21-6.jpeg
WhatsApp-Image-2023-06-08-at-17.44.21-3.jpeg
WhatsApp-Image-2023-06-08-at-17.44.21-2.jpeg

Alhamdulillah, anda dah jumpa cara selesaikan masalah ini. Seronok tengok keluarga sendiri nanti makin bahagia, sayang menyayang dah boleh bergurau-senda, hasil untung perniagaan pun makin banyak sekarang...

Alhamdulillah!! Dah ramai kami bantu..

WhatsApp-Image-2023-06-14-at-19.14.35.jpeg
WhatsApp-Image-2023-06-14-at-19.14.35-1.jpeg
Testimoni-74.png
WhatsApp-Image-2023-06-14-at-19.05.53.jpeg
WhatsApp-Image-2023-06-14-at-11.32.49.jpeg
WhatsApp-Image-2023-06-14-at-19.05.53-1.jpeg
gel-33.jpg
WhatsApp-Image-2023-04-05-at-12.46.55.jpeg

Saya Nak Bantu Tuan Puan Untuk Atasi Masalah Gangguan Jin, Emosi dan Sihir Perniagaan.

Cara Penggunaan Semburan Bidara


Pindah rumah baru, boleh spraykan di empat penjuru rumah untuk menghindari dari aura negatif.


Semburkan di tempat yang sudah lama tidak berpenghuni spt. katil, sofa, rumah dll.


Ingin masuk ke hutan boleh spraykan ke tubuh untuk ikhtiar sebagai melindungi diri dari gangguan.

Barang Sampai Baru Bayar

Tak payah bayar dulu.. Abang Posmen hantar dulu sampai depan rumah, Baru bayar.. 100% Selamat Sampai

Pilih Pakej Pilihan Anda

Set A Semburan Bidara

WhatsApp-Image-2022-12-12-at-13.00.30-3

RM 59

RM 118

Set B Semburan Bidara & Gel Mandian Bidara

WhatsApp-Image-2023-06-14-at-15.09.01-1.jpeg

RM 98

RM 118

WhatsApp-Image-2023-06-13-at-12.46.47.jpeg

RM 167

RM 227

WhatsApp-Image-2023-06-14-at-15.09.01.jpeg

RM 216

RM 296

Dah Bersedia Untuk Menempah? Isikan Borang Tempahan Di Bawah..

Tempah Dulu Bayar Kemudian. 2-3 Hari Bekerja Sampai Di rumah Anda!
Offer Tamat dalam
Kos Penghantaran RM10 untuk semenanjung, manakala RM15 untuk Sabah, Sarawak & Labuan.

Penghantaran Segera

Kami buat penghantaran dalam masa 1 hari

Money Back Guarantee

Jangan risau! Kami akan pulangkan wang anda jika anda tak puas hati dengan produk kami.

Barang Sampai Baru Bayar

Order je dulu, bayar kemudian dengan posmen bila barang dah sampai. 100% SECURE!

Harga
Yang Berpatutan

Bersaiz besar 150ml yang boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan penggunaan serta multifungsi

YA. Semburan Bidara selamat digunakan tanpa rasa was-was dan boleh disemburkan di setiap penjuru rumah, di tempat yang sudah lama tidak berpenghuni seperti katil, sofa, di dalam rumah, hutan dan lain-lain.

Boleh. Barang sampai baru anda bayar. Bayar pada postman.

Proses order mengambil masa 1-3 hari masa bekerja.

Daun bidara antara daun yang ditakuti Jin. Sembur dikawasan gangguan untuk menghalau.

Semburan Bidara boleh bertahan sehingga 2-3 bulan. Ia juga bergantung dengan cara penggunaan.

Proses postage mengambil masa 1 – 3 hari berkerja jika terdapat permasalahan boleh menghubungi customer service kami 01165191996

2 tahun dari tarikh pengeluaran.